Mozzarella hapjes met tapenade

Mozzarella hapjes met tapenade

Mozzarella hapjes met tapenade. Dit zag ik laatst op TLC voorbij komen en dacht ik probeer het even uit. Super makkelijk en zo gemaakt! Ze zijn goed gelukt alleen voor een volgende keer ga ik sandwich brood proberen (die is wat dunner) en een andere mozzarella, aangezien de goedkope variant niet goed smelt.

Ingrediënten:

  • Sneetjes brood
  • Mozzarella
  • Rode tapenade
  • Paneermeel
  • Geraspte kaas
  • Zout en peper
  • Olie
  • Ei

Bereidingswijze:

Neem een plakje brood waarvan je de randen verwijderd hebt. Smeer dit in met rode tapenade. Leg er een stukje mozzarella op en vouw het dicht. Als je zacht brood hebt dan kan je het aandrukken en blijft het plakken. Ook als je het door het ei heen haalt kan je het ook goed dichtdrukken, omdat het dan nattig is.

mozzarella-hapje

Meng het paneermeel met wat geraspte kaas, zout en peper. Haal de hapjes door het ei en paneermeel en bak ze af in hete olie. Enjoy!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie