Nutella ijsbonbons

Nutella ijsbonbons

Het zoete gedeelte voor het weekend is klaar. Heerlijke (gemakkelijke) Nutella ijsbonbons (heb er al 3 voorgeproefd en denk dat ik er nog een portie bij moet maken :P) en een Limburgse pudding kruimelvlaai. Morgen nog brood bakken…

Ingrediënten:

  • 200 ml slagroom
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 el Nutella
  • 100 gram Griekse of Turkse yoghurt
  • 150 gram pure chocolade
  • 2 el kokosolie
  • Kokosrasp

Bereidingswijze:

Klop 200 ml slagroom stijf met 1 zakje vanillesuiker. Meng 3 eetlepels Nutella met 100 gram Turkse of Griekse yoghurt. Spatel dit onder de slagroom, schep in een bakje en laat bevriezen. Smelt 150 gram pure chocolade. Snijd de bevroren vulling in blokjes.

Haal de helft met een vorkje door de chocolade. Voeg dan 2 eetlepels kokosolie door de rest van de chocolade, haal hier de overige blokjes door en bestrooi ze met de kokos. En nu weer snel terug zetten in de vriezer. Haal ze 5 minuten voor het serveren uit de vriezer.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie