
Nutella mascarpone rollen
Recept voor Nutella mascarpone rollen. Eet ze warm dan zijn ze het lekkerst..
Ingrediënten:
- witte boterhammen zonder korst
- Nutella pasta
- 3 eetlepels mascarpone
- 250 ml slagroom
- 1 zakje Klopfix
- poedersuiker
- 2 eieren
- 100 ml melk
- Suiker om de brood in te rollen
Bereidingswijze:
Mix de slagroom samen met de klopfix en poedersuiker op smaak tot een stevige creme. Klop dan nog even de 3 eetlepels mascarpone erbij. Dan laat je de creme opstijven in de koeling. Pak witbrood en haal de korsten eraf. Rol de boterhammen plat met een deegroller. Zo werk je ze allemaal af (ligt eraan hoeveel je wilt maken). Dan pak je een platte boterham en daar smeer je wat nutella pasta op. Dan een laagje creme. Rol dan je boterham op tot een mooie rolletje. Zo werk je ze allemaal af.
Klop de eitjes los in een kom en voeg dan de melk erbij. Alles goed kloppen. Daar ga je de brood rolletjes in rollen. Verwarm een koekenpan met een klontje boter en bak daar de rolletjes goudbruin af. Middelmatige vuurtje. Rol ze dan in de suiker.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like