Oreo mint-aardbei toetje

Oreo mint-aardbei toetje

Ik ben zo gek op mint, zoals Italiaanse ijs met mint siroop bijvoorbeeld. Heeeerlijk! Mijn moeder en ik kunnen daar echt van genieten. Wat was ik blij toen ik deze mint Oreo’s zag liggen. Ik heb ze meteen in mijn mandje gedaan en ik kon niet wachten om er een toetje mee te maken.

Ben je nou ook zo’n mint-liefhebber? En vindt je de combinatie van mint en aardbeien ook zo heerlijk? Twijfel dan zeker niet om dit Oreo-mint-aardbeien toetje eens een keer te maken. Ik hoop dat ook jij er zo erg van kan genieten.

Heb je niks met mint? Gelukkig heeft Oreo meerdere smaken, dus niet getreurd…je kunt dit toetje gewoon heel makkelijk met andere Oreo soorten vervangen.

Ingrediënten:

  • Mint Oreo’s (of Oreo’s met een ander smaakje)
  • Aardbeien kloppudding
  • Slagroom
  • Aardbeien
  • 2 zakjes vanille suiker

Topping:

  • Kersen of iets naar eigen keus

Bereidingswijze:

Bereid de kloppudding volgens de verpakking. Als je ze in glazen giet, doe er dan fijngesneden aardbeien bij en meng het door elkaar. Laat het voor 10 minuten in de koelkast. Klop de slagroom op met 2 zakjes vanillesuiker. Dit geldt voor een bakje van 250 ml.

mint oreo aardbeien

mint oreo aardbeien

Haal de glazen er weer uit en doe er opgeklopte slagroom overheen. Daarna een laagje aardbeien en dan weer een laag met slagroom. Snij de koekjes fijn en doe het er bovenop. Versier het met een kers of aardbeien. Zet het nog voor een half uur in de koelkast.

oreo mint toetje

Geniet ervan!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie