Parelcouscoussalade met aardbeien
Een frisse salade parelcouscoussalade met aardbeien. Afhankelijk van hoeveel mensen er van eten kun je de parelcouscous afwegen aan de hand van kommetjes. Zo weet ik hoeveel ik ongeveer nodig zal hebben. Houd er rekening mee dat de parelcouscous (zoals andere pasta) nog gaat uitzetten.
Ingrediënten:
- Parelcouscous
- Handvol aardbeien
- Handvol sperziebonen
- Bloemkool
- Broccoli
- Komkommer
- 1 rode ui
- 1 paprika
- Koriander
- Zwarte olijven
Bereidingswijze:
Kook de parelcousous, sperziebonen, broccoli en bloemkool apart van elkaar. Ik heb de sperziebonen eerst gekookt en toen ze bijna gaar waren heb ik de broccoli en bloemkool toegevoegd. Kruid het met zout. Snijd de aardbeien en de rest van de groenten naar wens. Laat alles goed uitlekken en voeg de groenten samen met de parelcouscous. Je zou nog wat olijfolie of een kruidenmixje kunnen toevoegen voor extra smaak.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like