Pasta met kipfilet, spinazie en Boursin
Recept voor pasta met kipfilet, spinazie en Boursin. Dit pastagerecht heb ik van een lid van een forum en ik maak het regelmatig. Het is makkelijk, snel en overheerlijk! Gebruik hiervoor de Boursin roomkaas, geen Boursin cuisine. Op de foto is het gemaakt met vlinderpasta (farfalle), maar ik gebruik nu vaak pipe rigate (grote slakkenhuisjes).
Ingrediënten:
- Vlinderpasta (hoeveelheid naar keuze)
- Zout en zwarte peper
- 1 ui
- 1 kipfilet in blokjes
- 1 knoflookteentje
- 1 paprika (ik heb groen gedaan maar rood is beter voor de kleur, ik heb toen een tomaat erdoor gedaan op het laatst)
- Bakje champignons in plakjes
- 1 pakje Boursin kruidenboter
- 1 pak spinazie a la crème
Bereiding:
Bak de kipfiletblokjes met wat zout en peper. Voeg knoflook, ui, paprika en champignons toe en bak even mee. Ondertussen de pasta gaar koken en de spinazie ontdooien in een pannetje. Bij de kip de Boursin doen en laten smelten, spinazie erbij en de pasta erdoor mengen.
Benieuwd naar de rest? Klik hier voor het volledig recept.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like