Pasta met roomsaus, garnalen en cherrytomaten
Snelle Jelle pasta roomsaus gemaakt met garnalen en cherrytomaatjes (kan ook met zalm of kipfilet!). Perfecte combi! Is vaak machtig door de roomsaus, MAAAAAAAR sirieussss de tomaatjes erbij maakt het juist zo zoet.
Ingrediënten:
- 300 gram pasta naar keuze
- rode ui
- groene paprika
- knoflookpoeder
- garnalen
- kookroom
- peterselie
- 1 bakje cherry tomaatjes
- zout en peper
Bereidingswijze:
Neem een diepe pan of een wok pan en doe er een klein beetje olie in. Zodra de olie heet is doe je er wat gesneden rode ui en groene paprika bij. Bak dat gaar met wat zout en knoflookpoeder.
Doe daarna de garnalen er bij en bak dat kort ff mee. Daarna doe je kookroom er bij, laat dat goed koken met wat zout, peper en peterselie (gedroogd had ik alleen) bij. Laat dat ff goed koken dat het een beetje indikt.
Doe daarna 1 bakje door de helft gesneden cherry tomaatjes er bij en laat het op een zachte vuur mee pruttelen. Doe daarna de gekookte pasta naar keuze erbij.
Klaaar is Nima! Besa7a.. Was binnen 20 min al klaar.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like