Pasta met roomsaus, garnalen en cherrytomaten

Pasta met roomsaus, garnalen en cherrytomaten

Snelle Jelle pasta roomsaus gemaakt met garnalen en cherrytomaatjes (kan ook met zalm of kipfilet!). Perfecte combi! Is vaak machtig door de roomsaus, MAAAAAAAR sirieussss de tomaatjes erbij maakt het juist zo zoet.

Ingrediënten:

  • 300 gram pasta naar keuze
  • rode ui
  • groene paprika
  • knoflookpoeder
  • garnalen
  • kookroom
  • peterselie
  • 1 bakje cherry tomaatjes
  • zout en peper

Bereidingswijze:

Neem een diepe pan of een wok pan en doe er een klein beetje olie in. Zodra de olie heet is doe je er wat gesneden rode ui en groene paprika bij. Bak dat gaar met wat zout en knoflookpoeder.

Doe daarna de garnalen er bij en bak dat kort ff mee. Daarna doe je kookroom er bij, laat dat goed koken met wat zout, peper en peterselie (gedroogd had ik alleen) bij. Laat dat ff goed koken dat het een beetje indikt.

Doe daarna 1 bakje door de helft gesneden cherry tomaatjes er bij en laat het op een zachte vuur mee pruttelen. Doe daarna de gekookte pasta naar keuze erbij.

11159552_943013412387028_3089956475750418382_n

Klaaar is Nima! Besa7a.. Was binnen 20 min al klaar.


2 reacties

  1. Monique | WritingMonique geplaatst op juli 25, 2015 Beantwoorden
    Klinkt lekker, ik ben niet zo dol op garnalen maar die zou je er gewoon uit kunnen halen toch?!
    1. Ramadan Recepten geplaatst op juli 25, 2015 Beantwoorden
      Ja hoor, kan ook prima met zalm of kipfilet mocht je de garnalen willen vervangen.

Geef een reactie