Pasta met vier kazensaus
Pasta ai Quattro formaggi: gorgonzola, mozzarella, ricotta en jong belegen. Daarbij kastanje champignons, babyspinazie en room.
Ingrediënten voor pasta met vier kazensaus:
- 250 gram ravioli (vers)
- 250 gram tortellini (vers)
- 500 ml room
- 125 gr gorgonzola
- 200 gr ricotta
- 200 gr jong belegen
- 1 bol mozzarella
- Baby spinazie
- Kastanje champignons
- 2 rode uien
- 4 teentjes knoflook
- Zout en peper
Bereidingswijze:
Fruit de knoflook en uien aan met een beetje olie. Vervolgens kastanjechampignons mee smoren. Giet hier room bij, alles op een zacht vuurtje. Verkruimel de mozzarella en gorgonzola in stukjes en strooi al je kazen in de pan met room.
Laat het op een zacht vuurtje rustig inkoken tot het een gewenste dikte krijgt. Breng een ruime pan met water aan de kook met een beetje olie en kook je pasta hierin (ongeveer 5 min). Giet het af en spoel het met koud water. Vervolgens gooi je je pasta in de saus en roer je deze voorzichtig door.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like