Pasta met zalm, garnalen en spinazie

Pasta met zalm, garnalen en spinazie

Recept voor pasta met zalm, garnalen en spinazie.

Ingrediënten:

  • Reuze grijze garnalen, gepeld en schoongemaakt
  • 3 teentjes knoflook, fijngeperst
  • Verse zalm, in reepjes
  • Flinke handvol verse spinazie
  • Champignon, in tweeën of vieren
  • 1 ui, gesnipperd
  • Koriander, fijngesneden
  • Olijfolie
  • Zout en peper
  • Paprikapoeder
  • Gemberpoeder
  • Komijnpoeder
  • Tomaat-mascarpone pastasaus van Albert Heijn
  • Pasta naar keuze

Bereidingswijze:

Kook alvast je pasta in zout en olijfolie. Bak de knoflook, koriander, ui en champignon half gaar. Voeg dan de spinazie en kruiden toe. Laat dit goed koken tot het gaar is. Doe daarna de zalm en garnalen erbij. Gelijk daarna ook de pastasaus. Laat het op een zacht vuur kort koken. Voeg de gekookte pasta toe en daarna kun je heerlijk smullen.


2 reacties

  1. Lotte geplaatst op september 29, 2016 Beantwoorden
    Heerlijk zeg. Bedankt voor het recept/tip. Vanavond maar eens proberen.
    1. Ramadan Recepten geplaatst op september 29, 2016 Beantwoorden
      Hopelijk heeft het gesmaakt!

Geef een reactie