Pasta met zalm, garnalen en spinazie
Recept voor pasta met zalm, garnalen en spinazie.
Ingrediënten:
- Reuze grijze garnalen, gepeld en schoongemaakt
- 3 teentjes knoflook, fijngeperst
- Verse zalm, in reepjes
- Flinke handvol verse spinazie
- Champignon, in tweeën of vieren
- 1 ui, gesnipperd
- Koriander, fijngesneden
- Olijfolie
- Zout en peper
- Paprikapoeder
- Gemberpoeder
- Komijnpoeder
- Tomaat-mascarpone pastasaus van Albert Heijn
- Pasta naar keuze
Bereidingswijze:
Kook alvast je pasta in zout en olijfolie. Bak de knoflook, koriander, ui en champignon half gaar. Voeg dan de spinazie en kruiden toe. Laat dit goed koken tot het gaar is. Doe daarna de zalm en garnalen erbij. Gelijk daarna ook de pastasaus. Laat het op een zacht vuur kort koken. Voeg de gekookte pasta toe en daarna kun je heerlijk smullen.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like