Pasta ovenschotel met mozzarella
Pasta ovenschotel met mozzarella. En ik heb net een tiramisu gemaakt van Jolinde. Ik heb het nog nooit met eieren gemaakt, omdat ik dat niet durfde met rauwe eieren, dus ben morgen benieuwd naar de smaak! Ik krijg morgen bezoek, dus hoop dat hij in de smaak valt.
Ingrediënten:
- 1 pak kleine pastaschelpjes
- 1 grote fles pasta tomatensaus met knoflook
- 2 grote eetlepels groene pesto
- 1 zak geraspte mozzarella
- 500 gram gehakt, gekruid naar smaak
- Italiaanse kruiden
- 1 ui, geraspt
- Boter
Bereidingswijze:
Bak het gehakt rul met een geraspt uitje erbij. Giet de saus en pesto erbij en laat het kort pruttelen. Kook de schelpen half gaar en laat ze uitlekken. Giet dit vervolgens in een ovenschaal met een paar klontjes boter erop.
Giet de saus eroverheen en bestrooi met kaas en wat Italiaanse kruiden. Zet de ovenschotel 20 minuten in de oven op 200 graden. Ik heb er een salade bij geserveerd van stukjes feta, olijven en augurk en sla. Succes!
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like