Pasta Siciliana van Happy Italy

Pasta Siciliana van Happy Italy

Ik vind de pasta Siciliana van Happy Italy erg lekker op zijn tijd. Dus besloot ik het vandaag zelf na te maken…te lekker dit! Recept is echt heel makkelijk dames.

Ingrediënten:

  • 250 gram tagliatelle, al dente gekookt
  • 1 bakje cherrytomaatjes, gehalveerd
  • Verse basilicum, handjevol
  • 425 ml gezeefde tomaten (ik gebruik Mutti fluweelzachte gezeefde tomaten, te koop bij AH)
  • Snufje zout
  • Snufje lichte basterdsuiker
  • Scheutje olijfolie
  • 2 bolletjes buffelmozarella (moet echt buffel zijn omdat dit zachte, heerlijke mozzarella is dat smelt)

Bereidingswijze:

Bak de cherrytomaatjes kort in wat olijfolie. Voeg daarna de gezeefde tomaten, zout en snufje basterdsuiker toe en laat ongeveer 15 min pruttelen op zacht vuur. Doe daarna een handjevol basilicum erbij en en laat weer 5 min pruttelen. Doe daarna de gekookte tagliatelle erbij, verwarm kort en schep daarna meteen op. Snijd het bolletje mozzarella door 4 en zet dit op de pasta. Garneer met basilicum en geniet! Deze pasta is echt heerlijk en ideaal voor een vegetarisch dagje.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie