Perfect geroosterde aardappelen uit de oven
Vandaag simpel, gevulde kipgehaktballen, geroosterde aardappelen uit de oven en mix groenten. Simpel, maar wel lekker. En de gehaktballen die over zijn doe ik morgenmiddag lekker op de broodjes.
Ingrediënten:
- 1 kilo gemengde krieltjes (of alleen rode, witte of roseval aardappels)
- grof himalayazout (of grof zeezout)
- versgemalen zwarte peper
- 1 el gedroogde oregano
- scheut olijfolie
Bereidingswijze:
Neem een kilo gemengde krieltjes (of een andere soort) en kook deze 10 minuutjes voor in water. Giet af en laat afkoelen. Snijd ze 1 keer door midden en giet er een flinke scheut olijfolie over. Breng op smaak met flink grof himalayazout, een flinke eetlepel gedroogde oregano en versgemalen zwarte peper.
Zet een uurtje in een oven van 180 graden.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like