Puddingcake

Puddingcake

Een heerlijke en snelle puddingcake gebakken. Verrassend lekker!

Ingrediënten:

  • 4 eieren
  • 160 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 gram gesmolten boter
  • 100 gram bloem
  • 4,5 dl lauwe melk
  • Poedersuiker

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een bakvorm in en leg er bakpapier in. Splits 4 eieren. Klop de eiwitten stijf en zet apart. Klop de dooiers met 160 gram suiker en 1 zakje vanillesuiker licht en luchtig. Voeg 100 gram gesmolten boter toe en mix 2 minuutjes. Voeg 100 gram bloem toe en mix nog even. Daarna voeg je 4,5 dl lauwe melk toe. Als laatste vouw je de eiwitten er onder. Doe alles in je vorm en bak 50-60 minuten totdat de bovenkant licht goudbruin is. Laat compleet afkoelen en bestrooi royaal met poedersuiker.

Te volgen op…
Facebook: Koken en bakken met Marion


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie