Salade met kippendij, rode bieten en sperziebonen

Salade met kippendij, rode bieten en sperziebonen

Vandaag was het voor mij een heerlijke verse, frisse en vooral gezonde kipsalade. Het was rijkgevuld met o.a. sperziebonen, gemengde sla, avocado, bieten en nog veel meer. Ik heb genoten en zit perfect goed gevuld. Hoeveelheid heb ik bewust niet erbij gezet, de hoeveelheid kun je zelf bepalen. De kippendij heb ik kant-en-klaar gekocht, maar je kunt kippendij ook zelf kruiden naar keuze.

Benodigdheden:

  • Gekruide kippendij
  • Komkommer, in reepjes
  • Tomaat, in reepjes
  • Sperziebonen, gekookt
  • Rode bieten, in stukken
  • Gemengde sla (zakje van AH)
  • Gekookte ei, in stukken
  • Avocado, in reepjes
  • Citroensap
  • Zout en peper
  • Krabsalade (i.p.v. dressing)

Bereidingswijze:

Snijd de groenten en het ei in stukken. Neem een pan en doe daar een beetje olie in. Bak hier de kippendij aan beide kanten goudbruin en gaar. Je kunt de kip ook grillen. Snijd vervolgens de kip in dikke repen. Meng alle groenten en ei in een schaal samen met de krabsalade, citroensap, zout en peper. Leg vervolgens de reepjes kip erop en voila, een heerlijke verse maaltijdsalade.

Te volgen op…
Facebook: Fadoua Recepten / Fadouabkm


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie