Salade met tijgergarnalen en spinazie

Salade met tijgergarnalen en spinazie

Vandaag was het een heerlijke verse garnalen salade. Tot nu toe was dit zeker de lekkerste salade! Het was heerlijk fris, lekker gezond en het heeft perfect gevuld. Alhamdoullilah.

Benodigdheden voor de tijgergarnalen salade:

  • 12 grote tijgergarnalen
  • Handvol verse spinazie (rauw)
  • Handvol sperziebonen, gekookt
  • Handvol rode bieten, gekookt en in blokjes
  • Handvol groene olijven
  • Halve komkommer
  • 1 tomaat
  • 1 avocado
  • Citroensap (kwart)
  • 1/2 bakje AH krabsalade (dit gebruik ik als vervanging van een dressing)
  • 1 volle theelepel knoflookboter
  • Zout en peper

Marinade voor garnalen:

  • Gemberpoeder
  • Rasp van een halve citroen
  • Paprikapoeder
  • Citroensap
  • Zout en peper
  • Peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze:

Marineer de garnalen met de ingrediënten voor de garnalenmarinade. Laat dit een uur of langer intrekken in de koelkast. Snijd de groenten in stukken. De spinazie laat je rauw. Breng de groenten op smaak met zout, peper en citroensap.

Voeg ook de krabsalade toe en mix dit door elkaar. Bak de garnalen aan beide kanten in 1.5 minuut in knoflookboter. Voeg dit toe aan je maaltijdsalade, dit kan je er gewoon warm aan toevoegen.

Eet smakelijk!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie