Scampi op Marokkaanse wijze
Day 2 – Scampi’s met een pittige paprika charmilla, was lekkerr! En XL pizza’s heb ik voor mijn lieve zus gemaakt.
Ingrediënten voor scampi op Marokkaanse wijze:
- Garnalen (ongepeld of gepeld)
- Olijfolie
- 2 knoflookteentjes
- Peterselie
- Citroensap
- Zwarte peper
- Gemberpoeder
- Pikante paprikapoeder
- Zoete paprikapoeder
- Zout
Bereidingswijze:
1. Doe de olijfolie en knoflook in een kom.
2. Voeg de garnalen toe en breng op smaak met met de kruiden.
3. Meng de garnalen goed in de marinade. Ik heb ze 10 minuten laten marineren, hoeft niet maar ik vind ze persoonlijk dan lekkerder.
4. Pak een koekenpan, verhit deze en bak de garnalen met wat verse peterselie voor ongeveer 3 à 4 minuten en draai ze halverwege om.
7. Besprenkel ze met het citroensap en serveer warm.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like