Scholfilets met een Aziatisch tintje

Scholfilets met een Aziatisch tintje

Scholfilets met een Aziatisch tintje.

Ingrediënten :

  • Scholfilets
  • Koriander, grofgesneden
  • 2 wortelen
  • 1 rode peper, in dunne ringetjes
  • Zeezout en peper
  • Olijfolie

Voor de dressing:

  • 3 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels honing
  • 3 cm geraspte gember

Bereidingswijze:

Breng de scholfilets op smaak met versgemalen peper en zout. De wortel moet in flinterdunne reepjes. Doe dit het liefst met behulp van een keukenmachine of haal een zakje geraspte wortelen uit de supermarkt. Breng de wortel op smaak met olijfolie, zout en de rode peper. Bak de scholfilets in een koekenpan aan beide kanten gaar.

Schep ze op een bord en leg bovenop de vis wat wortel. Bestrooi de vis met koriander en bedruppel de vis met de dressing. Direct serveren!


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie