Shepherd’s pie

Shepherd’s pie

Recept voor Shepherd’s pie.

Ingrediënten:

  • Aardappelpuree
  • 500 gram gehakt
  • 1 uitje fijn
  • 1 doosje champignons, in schijfjes
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 kippenblokje
  • 1 klontje boter
  • paneermeel
  • paprika poeder
  • knoflook
  • peper en zout
  • beetje sambal

Bereidingswijze:

Maak eerst je aardappelpuree, en stoof je champignon schijfjes af en zeef ze. Laat de boter smelten, rul je gehakt hierin als je gehakt gerult is voeg je de fijngesneden uit toe, doe er een beetje water bij zodat de ui kan garen, voeg ook de kruiden toe en het bouillonblokje.

Als het goed gegaard is dan doe je er de champignons bij en strooi er ook de bloem over meng dit alles goed. Dit doe je op de bodem van de ovenschotel, daarop doe je de puree en dan een beetje paneermeel erover, hier op verdeel je enkele klontjes boter en dit laat je gratineren in de oven.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie