Spaanse Churros

Spaanse Churros

Recept voor Spaanse churros met kaneel. Serveer ze lekker met chocolade, caramel of gewoon lekker zo.

Ingrediënten:

  • 250 ml water
  • 2 eetlepels boter
  • 250 gr meel
  • 3 eieren
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel suiker
  • Snufje zout

Bereidingswijze:

Kook het water, boter, snufje zout en suiker in een pan. Als het begint te koken, doe je het meel en kaneel erbij. Roer dit goed door tot er een deegbal ontstaat. Doe het deegbal in een kom en voeg dan de eieren 1 voor 1 toe. Roer dit stevig door tot het goed opgenomen is door het deeg. Doe dan het deeg in een spuitzak met een gekartelde mondstuk. Zet een pan met olie op en laat het goed heet worden. Dan ga je met je spuitzak strepen maken boven de hete olie. Snij met een schaar de lengte af die je wilt en laat de churros goudbruin bakken.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie