Spaghetti met gehakt en tomaten
Voor ons vandaag: tortilla, scholfilet, lehdes & spaghetti voor de kids. Bismillah & Alhamdoulilaah!
Ingrediënten:
- 500 gram spaghetti (of andere lange pasta)
- 500 gram rode rijpe tomaten
- 400 gram gehakt
- 3 teentjes knoflook
- 1 grote ui, fijngehakt
- Extra vergine olijfolie
- Basilicum
- Geraspte kaas
- Snufje suiker (als tomaten erg zuur zijn)
- Snufje zout
Bereidingswijze:
Hak de knoflook fijn en verwarm het in wat olijfolie met de ui. Rul het gehakt. Voeg de in blokjes gesneden tomaten toe. Koken op hoog vuur gedurende ongeveer 10 minuten. Voeg de suiker en het zout toe. Kook de pasta gaar en meng het vervolgens met de saus. Serveer direct met kruiden en geraspte kaas.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like