Spaghetti met gehakt en tomaten

Spaghetti met gehakt en tomaten

Voor ons vandaag: tortilla, scholfilet, lehdes & spaghetti voor de kids. Bismillah & Alhamdoulilaah!

Ingrediënten:

  • 500 gram spaghetti (of andere lange pasta)
  • 500 gram rode rijpe tomaten
  • 400 gram gehakt
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 grote ui, fijngehakt
  • Extra vergine olijfolie
  • Basilicum
  • Geraspte kaas
  • Snufje suiker (als tomaten erg zuur zijn)
  • Snufje zout

Bereidingswijze:

Hak de knoflook fijn en verwarm het in wat olijfolie met de ui. Rul het gehakt. Voeg de in blokjes gesneden tomaten toe. Koken op hoog vuur gedurende ongeveer 10 minuten. Voeg de suiker en het zout toe. Kook de pasta gaar en meng het vervolgens met de saus. Serveer direct met kruiden en geraspte kaas.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie