Spaghetti met Italiaanse kruidensaus

Spaghetti met Italiaanse kruidensaus

Spaghetti met Italiaanse kruidensaus. Dit is heerlijk, makkelijk en snel. Je kan in 20 minuutjes dit op tafel hebben staan, dus ideaal voor de werkende dames of dames die een dagje geen zin hebben om te koken.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Gehakt
  • Spaghetti
  • 1 bakje champignons
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 1 pakje Honig Italiaanse kruidensaus
  • 500 ml water
  • Zout en peper
  • Basilicum (vers of gedroogd)

Bereiding:
Kook de spaghetti zoals je gewend bent. Bak het gehakt bruin en rul in een hapjespan/wok/braadpan. Voeg zout en peper toe. Snipper de ui (of snijd m in ringen, wat je zelf het lekkerst vindt) en voeg deze toe aan het gehakt. Bak het een paar minuutjes mee. Voeg dan de paprika in blokjes of reepjes toe en bak dit ook even. Doe dan de champignons in plakjes erbij. Even doorbakken tot de champignons een beetje bruin worden. Dan de Honig mix erbij en het water. Aan de kook brengen en 2 minuten door laten koken. Eventueel op smaak brengen met zout en peper.
Serveren met de spaghetti en een lekkere frisse salade. Bestrooi het geheel met basilicum.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie