Sticky spareribs marinade

Sticky spareribs marinade

Deze homemade spareribs staan zeker 1x per maand op mijn menu. Spareribs heb ik kant en klaar gekocht van de slager, soms zijn deze al een beetje voor gekruid, soms niet.

Spareribs marinade:

  • 2 eetlepels honing
  • 3 eetlepels bbq-saus
  • 3 eetlepels ketjap
  • 2 eetlepels sweet chili saus
  • 1,5 eetlepel bruine rietsuiker
  • Snufje zout

Bereidingswijze:

Eerst ‘droog’ in de oven voor 2.5 uur op 200 graden hetelucht met aluminium folie erop.

spareribs uit de oven

Daarna eruit halen en insmeren met de marinade. Vervolgens weer een half uur terug in de oven zonder aluminium. That’s it!

overheerlijke spareribs


1 reactie

  1. jamilaa geplaatst op februari 4, 2018 Beantwoorden
    Ziet er goed uit! Wil ik ook maken! Van welk dier zijn de ribs?

Geef een reactie