Stroopwafel bonbons met karamel
Recept om zelf stroopwafel bonbons met karamel te maken. Uit dit recept krijg je ongeveer 16 stuks.
Ingrediënten:
- 100 gram MonChou
- 200 gram mini stroopwafels
- 150 gram witte chocolade
- Karamel blokjes (ongeveer 2 eetlepels)
Bereidingswijze:
Mix de stroopwafels fijn en doe dit in een kom. Leg ongeveer een eetlepel van de stroopwafelmix apart voor later. Doe dan de MonChou in een kom samen met de karamelblokjes. Meng dit allemaal goed samen en maak hier balletjes van. Laat dit voor ongeveer 20 minuten hard worden in de koelkast. Smelt dan je witte chocolade en dip de bonbons hierin.
Leg dit apart op een bord met een vel bakpapier. Strooi dan wat stroopwafel mix wat je aan de kant had gezet erover heen. Laat dit volledig hard worden in de koelkast. Doe de stroopwafelbonbons in kleine vormpjes.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like