
Tagliatelle met garnalen en roomsaus
Tagliatelle met garnalen en roomsaus, één van mijn favoriete pasta’s – this is sooooo good! Enjoy your weekend!
Ingrediënten:
- Tagliatelle
- Olijfolie
- 1 grote ui
- 1 teentje knoflook
- 2 paprika’s
- Champignons
- Surimi
- Vis
- Scampi’s
- Kookroom
- Peterselie
- 1/2 Knorr bouillonblokje
Kruiden:
- Paprikapoeder
- Gemberpoeder
- Viskruiden
- Cayennepeper
- Zwarte peper en zout
Bereidingswijze:
1. Kook water in een kookpot . Doe de tagliatelle erbij en laat de pasta gaarkoken.
2. Ontdooi en pel de scampi’s en kruid met zwarte peper, zout en peterselie. Doe olijfolie in een pan en bak de scampi’s kort langs beide kanten.
3. Ontdooi de vis en bak deze lichtjes aan met viskruiden, peper en een snufje zout.
4. Bak de ui en knoflook in een goeie scheut olijfolie en laat aanfruiten.
5. Voeg er de paprika’s bij en laat dit kort aanbakken.
6. Doe er de champignons, surimi, vis, garnalen en peterselie bij en kruid af met bovenstaande kruiden.
7. Voeg er de room bij, laat pruttelen en kruid indien nodig nog eens bij. Je kan trouwen ook gewoon alles samen bakken.
Tips:
- Viskruiden – van supermarkt Tanger, aanrader!
- Kookroom – Lidl, ook in andere supermarkten verkrijgbaar
- Tagliatelle – Lidl, ook in andere supermarkten verkrijgbaar
- Ik had koolvis gebruikt maar deze raad ik jullie NIET aan, het valt gelijk uit elkaar. Kabeljauwfilet is voor dit gerecht ideaal.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like