Tagliatelle met boursin en gebakken zalm
Vandaag tagliatelle met Boursin en gebakken zalm. Daarnaast ook worstenbroodjes gebakken.
Ingrediënten:
- tagliatelle
- zalm
- 1 potje Boursin Cuise Knoflook & Fijne Kruiden
- 1 bakje champignons, geborsteld en in fijne plakjes
- 10 stukjes zongedroogde tomaatjes, in reepjes
- 1 teentje knoflook, geperst
- peterselie, fijngehakt
- paprikapoeder
- zout en peper
- boter
Bereidingswijze:
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe ondertussen wat boter in een pan en roerbak op hoog vuur de knoflook, champignons en zongedroogde tomaatjes. Doe de Boursin bij het kookvocht. Laat dit verder garen en meng het met de gekookte tagliatelle. Bak de zalm in een pan (kruiden met paprikapoeder, zout en peper) tot hij gaar is en serveer met de tagliatelle.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like