Tajin van visgehakt in saus
Tajin van visgehakt in saus. Let op met kabeljauw filet. Dat alle graten eruit zijn.
Ingrediënten saus:
- 2 grote gepelde tomaten of een halve blik gepelde tomaat.
- 1 rode paprika in stukjes
- 1 grote ui (of 2 kleine) in stukjes
- zout naar smaak (of vis knorr)
- snufje peper
- tl paprika poeder
- 2 tl tomaat purree
- scheutje tomaatsap
- scheutje olijfolie
- 2 geperste knoflook teentjes
- ½ bosje koriander
Recept visballen:
- 500 gram visfilet
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 bosje koriander
- 2 tl paprika poeder
- 1 tl peper
- zout of visknorr naar smaak
- 1 tl chilipeper
- 2 handjes gekookte rijst
Bereidingswijze:
Maal in de moulinex alles behalve de kruiden en rijst. voeg de kruiden en half gare rijst toe aan het visgehakt en maak balletjes. Maak de saus klaar door alle ingredienten toe te voegen en 10 min te laten pruttelen met deksel op de pan. Eventueel een kopje water erbij doen voor de vocht. Voeg nu de visballen in de sauspan en laat 15 min pruttelen
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like