Tiramisu in glaasje
Vandaag heb ik de eer om een hooggeëerde gast te ontvangen. Yemaa inou <3
Benodigdheden voor tiramisu in glaasje:
- bakje mascarpone
- bakje slagroom
- 200 ml blanke vla
- 2 zakjes vanillesuiker
- 3 eetlepels suiker
- pak lange vingers
- chocolademelk (homemade)
- cacaopoeder
- 8 glaasjes
- spuitzak
Bereidingswijze:
Klop de slagroom op met de suiker. Voeg hierbij de mascarpone en blanke vla. Spatel het mengsel voorzichtig om. Zo zorg je dat de luchtigheid erin blijft. Schep in de spuitzak en zet even in de koeling. Maak chocolademelk (of uit een pak).
Dompel de lange vingers in de chocolademelk en leg ze op de bodem van de glaasjes. Breek de lange vingers “op maat”. Spuit boven de lange vingers een laagje van het mascarpone mengsel en herhaal de handeling met de lange vingers. Hierop spuit je weer een laagje van het mascarponemengsel. Bestrooi met cacaopoeder. Ter decoratie breek je een lange vinger doormidden en steek ze in het glaasje.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like