Toastcups gevuld met roomkaas en zalm

Toastcups gevuld met roomkaas en zalm

Toastcups gevuld met roomkaas en zalm, erg makkelijk hapje. Je kan ze vullen met wat je wilt. Meng bijvoorbeeld een beetje tonijn met mayonaise en misschien wat stukjes augurk en paprika erdoor, zou er super bij passen.

Ingrediënten:

  • Cups (te halen bij supermarkt)
  • Roomkaas
  • Monchou
  • Dille of gedroogde basilicum
  • Gerookte zalm
  • Zout

Bereidingswijze:

Leg de cups op een schaal. Meng ongeveer 2 lepels roomkaas met een lepel monchou. Voeg gesneden dille of basilicum toe en breng verder op smaak met zout. Roer dit goed om tot je een gladde massa hebt. Gebruik een spuitzakje en doe de roomkaas hierin. Je kan ook een boterhamzakje gebruiken en de punt ervan afknippen.

cupjes-zalm-roomkaas

Leg op elke cupje een toefje roomkaas. Daarna wat stukjes gesneden zalm en garneer met bieslook of peterselie. Enjoy!


1 reactie

  1. marion geplaatst op december 13, 2018 Beantwoorden
    een heel lekker hapje voor bij de borrel. en zo eenvoudig om te maken.

Geef een reactie