Tonijn bladerdeeg pakketjes

Tonijn bladerdeeg pakketjes

Lekker hapje voor in de Ramadan!

Ingrediënten:

  • 1 pak bladerdeeg van Koopmans
  • halve rode paprika en groene
  • 1 ui
  • blikje tonijn
  • 1 tomaatje
  • peterselie
  • 1 lepel tomatenpuree
  • zo’n 20 olijfjes (door midden)
  • 1 ei
  • maanzaad

Bereidingswijze:

Laat je bladerdeeg ontdooien en begin aan de vulling, die wat olie van je blikje tonijn in koekenpan, snijd de paprika jn kleine stukjes en dan de ui en fruit dit even op, dan de tomaat erbij de tonijn en wat zout en peper bak dit alles even op dan de olijf in stukjes erbij en de peterselie en lepeltje tomatenpuree laat nog zon 3 min pruttelen en haal dan pan van vuur en laat ff afkoelen.

1535378_393701324170112_6677837504965453332_n

Zet je oven alvast aan op 200 gr, pak plakje en schep wat van mengsel erop.

11222020_393701350836776_1503421731107089626_n 10501788_393701334170111_60773713504952790_n

Vouw zoals op foto. Leg op je bakplaat die je bekleed hebt met bakpapier en werk ze zo af en druk olijfje erin.

11223323_393701367503441_4679425863082612125_n

Klop eidooier op en besmeer ze ermee en bestrooi als je hebt met maanzaad en doe ze in oven en bak ze af tot ze goudbruin zijn ongeveer 20 min.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie