Tonijn bladerdeeg pakketjes
Lekker hapje voor in de Ramadan!
Ingrediënten:
- 1 pak bladerdeeg van Koopmans
- halve rode paprika en groene
- 1 ui
- blikje tonijn
- 1 tomaatje
- peterselie
- 1 lepel tomatenpuree
- zo’n 20 olijfjes (door midden)
- 1 ei
- maanzaad
Bereidingswijze:
Laat je bladerdeeg ontdooien en begin aan de vulling, die wat olie van je blikje tonijn in koekenpan, snijd de paprika jn kleine stukjes en dan de ui en fruit dit even op, dan de tomaat erbij de tonijn en wat zout en peper bak dit alles even op dan de olijf in stukjes erbij en de peterselie en lepeltje tomatenpuree laat nog zon 3 min pruttelen en haal dan pan van vuur en laat ff afkoelen.
Zet je oven alvast aan op 200 gr, pak plakje en schep wat van mengsel erop.
Vouw zoals op foto. Leg op je bakplaat die je bekleed hebt met bakpapier en werk ze zo af en druk olijfje erin.
Klop eidooier op en besmeer ze ermee en bestrooi als je hebt met maanzaad en doe ze in oven en bak ze af tot ze goudbruin zijn ongeveer 20 min.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like