Tortilla met spinazie

Tortilla met spinazie

Tortilla met spinazie een makkelijk en lekker gerecht. Je kan het op verschillende manieren maken en een vulling naar wens gebruiken. Ideaal als je een keer moe, ziek of lui bent en toch wat wilt eten. Of gewoon zin hebt in iets simpels.

Ingrediënten:

  • 2 aardappels
  • 4 eieren (m)
  • spinazie (diepvries blokjes)
  • olijfolie
  • ui

Kruiden:

  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl komijn
  • snufje ras al hanout (Marokkaanse slager)
  • zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Doe de spinazie in een koekenpan(hoeft niet te ontdooien) in wat olijfolie en bak tot het gaar is. Snipper de ui, schil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Bak de ui glazig in wat zonnebloem olie, voeg de aardappel blokjes erbij en voeg nog wat olie erbij ong een halve (kleine) glas. Voeg de kruiden erbij en dek af.

Pak een diepe kom, doe de eieren erin en klop tot 1 geheel. Voeg de spinazie erbij en meng even samen, voeg nu de aardappel mengsel erbij en meng het samen. Doe alles terug in de pan en bak even aan, keer het om met behulp van een bord als de onderkant stevig genoeg is, beide kanten moeten goed gaar zijn. Doe het op een bord en je tortilla is klaar.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie