Tulband cake

Tulband cake

Recept voor tulband cake. In 1 glas zit 200 ml.

Ingrediënten:

  • 5 eieren
  • 1 glas suiker
  • 2/3 glas olie
  • 1/3 glas melk
  • 1 vanille suiker
  • 2 glazen bloem
  • 1 bakpoeder
  • 1 eetl cacao

Bereidingswijze:

Mix de eieren stijf in 5 min. Voeg hierbij de suiker en mix nog eens 5 min. Voeg nu de olie en melk toe en mix op een zachte stand de meel,bakpoeder erdoor. Besmeer de tulband vorm met boter en bestrooi met bloem en giet 2/3 deel erin. Het resterende beslag mengen met de cacao en in rond draaiende beweging erin gieten voor een marmer effect.

Bak op 150 graden voor 60 tot 75 min. Steek er een sate stokje in en als deze er droog uitkomt is hij gaar. Na het afkoelen afgieten met gesmolten chocolade en versieren met halve walnoot.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie