Vegetarische champignonburgers
Vandaag maar weer eens aan de champignonburgers. Uit dit recept krijg je 4 burgers
Ingrediënten:
- Bakje champignons (die van 250 gr)
- 2 eieren
- Broodstukjes (2/3 sneetjes brood zonder rand)
- Gekruide paneermeel (20 gr ongeveer)
- 1 teentje knoflook
- Half uitje
- Halve paprika
- Koriander
- Zout
Bereidingswijze:
Verwijder de steeltjes van de champignons, je moet alleen de kop hebben. Snijd de paprika, ui, knoflook en champignons heel fijn en doe in een kom met de koriander.
Doe daar het brood bij en de 2 eieren. Meng dit met je handen. Zout ook erbij. Als je merkt dat het nog te nat is, dan moet je meer brood toevoegen.
Paneermeel erbij tot je merkt dat je het tot een bal kunt vormen. Dan maak je er grote ballen van die je plat drukt. In olie afbakken.
Eerst laten dichtschroeien aan beide kanten, dan vuur lager zetten en deksel erop doen. Laten garen voor een tijdje en dan smullen maar!
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like