Vegetarische marmita

Vegetarische marmita

Vegetarische Marokkaanse marmita.

Ingrediënten:

  • 2 teentjes knoflook
  • 4 aardappelen
  • doperwten
  • 1 grote ui
  • 2 wortelen
  • koriander
  • 3 a 4 takjes koriander
  • olie
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl gember
  • 1 tl kerrie
  • 1 tl peper
  • 1 tl zout
  • water

Bereidingswijze:

Verhit de olie, schep de uien en knoflook in de pan. Snijd de groente zoals gewenst. Voeg de aardappelen, wortelen en doperwten toe. Voeg de koriander en de kruiden toe. Bak dit een beetje aan en voeg dan water doe.

10644944_676531755801376_8796822947991569063_n

Laat dit sudderen tot alle groenten gaar zijn en het water is ingedikt tot een sausje. Serveer dit met brood.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie