Vegetarische ravioli in tomatenroomsaus

Vegetarische ravioli in tomatenroomsaus

Vegetarisch vandaag, ravioli in homemade tomaten-basilicum-kaas-roomsaus. Echt comfortfood en het staat binnen 20 minuten op tafel. Neem ravioli uit de koeling, geen gedroogde, dit maakt een wereld van verschil.

Ingrediënten:

  • Ravioli uit de koeling
  • 2 pakjes Heinz tomato frito met basilicum
  • 1 kl gedroogde oregano
  • 1 bos basilicumblaadjes, gehakt
  • 1 zakje oude kaas
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 kl uienpoeder
  • Witte peper
  • Volle melk
  • 2 el bloem
  • Boter
  • Zout

Bereidingswijze:

Neem een grote pan, een wok bv, en smelt een beetje boter erin. Rasp 3 teentjes knoflook en voeg toe. Bak dit 20 seconden zachtjes, voeg dan 1 koffielepel uienpoeder toe en bak nog een paar seconden mee. Voeg 2 eetlepels bloem toe en bak een minuutje zachtjes mee. Voeg dan beetje bij beetje koude volle melk toe en roer telkens goed door met een houten lepel, net zoveel tot je de dikte hebt van dikke yoghurt.

Giet er dan 2 pakjes Heinz tomaten fritto met basilicum aan toe. Voeg een volle koffielepel gedroogde oregano toe, 1 flinke bos gehakte basilicumblaadjes, een flinke snuf zout en vers gemalen witte peper. Ondertussen kook je de ravioli volgens de aanwijzing op de verpakking, bewaar een mok vol pastawater. Roer 1 zakje oude kaas door de saus en smelt deze. Roer de ravioli erdoor, verdun evt. de tomatenroomsaus met een beetje pastawater en bestrooi met nog wat gehakte basilicum.


2 reacties

  1. Isra bint Ali geplaatst op juni 11, 2016 Beantwoorden
    Lekkerrr. Heb er echt zin in! Ga het dan ook vandaag bereiden.
    1. Ramadan Recepten geplaatst op juni 11, 2016 Beantwoorden
      Hopelijk zal het smaken, besaha alvast!

Geef een reactie