
Vermicelli in saus met erwten
Heerlijk met dit weer, ch3iya dhi rma9 (vermicelli in saus). Je kunt hier ook ui, rundsvlees, gehakt, kip, kikkererwten bijdoen maar ik heb het lekker simpel gehouden.
Ingrediënten:
- Olijfolie
- Vermicelli
- Peterselie
- 1 knoflookteentje
- 2 el tomatenpuree of -saus (ik heb tomatensaus van de Aldi gebruikt)
- Handje erwten
- Paprikapoeder
- Gemberpoeder
- Kurkuma
- Pikante paprikapoeder
- Zwarte peper
- 1/2 Knorr bouillonblokje
Bereidingswijze:
1. Breng een pannetje met olijfolie, bovenstaande kruiden, erwten, knoflookteentje, peterselie en tomatensaus aan de kook.
2. Voeg er de vermicelli bij en laat deze garen. Voor ongeveer 10 minuten.
3. Indien nodig nog een beetje water toevoegen.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like