Vis soufflé

Vis soufflé

Recept voor een heerlijke vis soufflé.

Ingrediënten:

  • 400 g koolvisfilet (diepvries), ontdooid
  • 3 eetlepels olie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 125 crème fraîche
  • 4 zure augurken, zeer fijn gesneden
  • 3 eieren, losgeklopt
  • 1 gare winterpeen, in kleine stukjes
  • 2 el olie
  • peterselie
  • bieslook
  • 1 vis bouillonblokje
  • peper en zout

Bereidingswijze:

Verhit 2 el olie in een pan en fruit de ui. Dep de vis goed droog en bak hem mee en voeg het visblokje eraan toe. Druk de vis uit elkaar met een houten lepel. Verhit de oven voor op 200 °C. Roer de crème fraîche, de augurken en de wortelstukjes door de vis. Breng op smaak met zout, peper, peterselie en bieslook en meng de eieren erdoor. Doe het geheel over in een kleine, ingevette cakevorm (20 cm) en bak het in 35 minuten gaar.


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie