Vislasagne
Vislasagne. Dat wou ik altijd wel proberen te maken..en het is gelukt! Was ook lekker alhamdoelillah.
Ingrediënten:
- tilapiafilet (vers)
- krabsticks
- prei
- 1 paprika
- 2 teentjes knoflook
- 2 tomaten
- ui
- koriander
- gesnipperde kaas
- mozzarella
- lasagne bladen
Kruiden:
- visbouillon (Knorr)
- paprikapoeder
- komijn
Bereidingswijze:
Bak de ui glazig, voeg dan de tomaten (ontveld) erbij samen met prei, paprika, knoflook en koriander. Voeg de kruiden erbij. Laat afgedekt even goed garen.
Snij de tilapia filet in blokjes en doe het in een kom. Voeg paprika poeder erbij en wat olie. Meng even samen. Snij de krabsticks en voeg bij het mengsel. Laat even bakken nog. Proef of het naar smaak is. Als dat zo is en er zit genoeg vocht in dan doe je het vuur uit. Voeg de vis erbij en meng samen.
Doe eerst het mengsel in een ovenschaal en dan de lasagne vellen. Eindig met lasagnevellen, gesnipperde kaas en mozzarella in plakjes gesneden. Strooi er oregano op. Dek enkel de bovenkant af met folie en bak in voorverwarmde oven op 200 graden tot de lasagne vellen goed gaar zijn. Na een half uur kan je er gaatjes in prikken met een vork zodat het nog beter gaart. Als het klaar is laat dan nog zonder folie bakken zodat de kaas ook goed smelt. Haal de ovenschaal eruit en laat 5 min staan en pas dan aansnijden.
Eet smakelijk!
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like