Visloempia

Visloempia

Recept voor het maken van visloempia’s met koolvis, garnalen, groenten en glasnoodles.

Ingrediënten: 

  • 1 pak loempiavellen
  • 1 pak koolvis
  • 1 zak garnalen
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 1 groene paprika, in blokjes
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • Half bakje champignons, in stukjes
  • 2 visbouillon blokjes
  • Beetje koriander, fijngehakt
  • Beetje peterselie, fijngehakt
  • Glasnoodles (hoeveelheid naar keuze)
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl gemberpoeder
  • 1 tl (gerookte) paprikapoeder
  • 1 tl cajunkruiden
  • 1 tl sambal (optioneel, als je van een beetje spicy houdt)
  • Beetje citroensap
  • 1 teentje knoflook

Bereidingswijze:

Bak de koolvis en garnalen met elkaar en snijd ze dan in kleine stukken. Leg het opzij. Fruit in een pan de ui. Voeg vervolgens de knoflook, paprika, champignons, bouillonblokjes, citroensap en alle kruiden en specerijen. Laat dit in een pan garen. Kook de glasnoodles zoals op de verpakking en meng dit met de groenten. Laat dit afkoelen.

Vul en rol de loempia’s zoals je gewend bent of bekijk op Youtube hoe je loempia’s kunt vouwen. Vergeet niet de uiteinde in te smeren met een beetje van een bloempapje of water. Plak het dicht. Verhit voldoende zonnebloemolie in een pan en frituur de loempia’s gaar en goudbruin.

Te volgen op…
Instagram: @mylifeinfood


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie