Visovenschotel
Vandaag zat ik heel lang te wachten op een pakketje wraps, noppes aangekomen. Dus was het vis in de oven met groentjes en een bord gepofte kastanjes. Ik ben er gek op.
Ingrediënten visovenschotel:
- 8 gamba’s
- 2 stukken pangafilet, in stukjes
- 12 scampi’s, gepeld
- 1/2 glas erwten
- 1 wortel, in kleine stukjes
- 1 tomaat, in stukjes
- 3 aardappelen, in stukjes
- Enkele champignons
- 1 ui, in stukjes
- 1/2 rode en groene paprika, in stukjes
- 1 koffielepel tomatenpuree
- 2 rode puntpaprika’s
- 1 knoflook teentje
- 1 theelepel paprikapoeder
- Gedroogde Italiaanse kruiden
- Peterselie
Bereidingswijze:
Doe in een pan een beetje olie. Verwarm het en doe er de aardappel stukjes bij, laat deze op zacht vuur 10 minuten garen. Voeg dan de rest van de groenten erbij en leg de puntpaprika’s er boven op. Laat dit ook 10 minuten garen onder afgesloten deksel.
Neem het vervolgens van het vuur en haal de puntpaprika’s eraf. Doe de rest in een beboterde schotel en meng er de stukje pangafilet en de scampis of diepzeegarnalen onder, alsook de kruiden. Leg er de puntpaprika’s en gamba’s bovenop. Zet dit onbedekt in de oven op 180 graden voor 30 minuten. Eet smakelijk!
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like