Walnoot griesmeel cake
Walnoot griesmeel cake met een caramel topping. Let op!! glas is 200ml
Ingrediënten:
- 4 eieren
- 2 glazen suiker
- 2 vanille suiker
- 1 glas olie
- 1 glas kwark
- 1 glas bloem
- 1 glas griesmeel
- 2 glazen gemalen walnoot
- 1 bakpoeder
- 4 eetlepel caramel van bebogeen
Bereidingswijze:
Klop de eieren luchtig. Klop de suiker en vanille suiker ook luchtig mee. Mix de de olie erbij en daarna de kwark. Giet nu de griesmeel, bloem en bakpoeder erbij. En als laatste de gemalen walnoot. Gebruik een 25 cm vorm die bekleed is met bakpapier (of goed invetten) en bak de cake op 150 graden voor 1 uur lang op hete lucht. Besmeer met caramel van bebogeen (eerst 20 min in de magnetron tot het vloeibaar word) en versier met halve of gehakte walnoten
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like