
Wraptaart met gehakt
Wraptaart (wraplasagne) gemaakt, echt heel lekker zeg!! De wraps worden vochtig en daardoor krijgen ze een soort van lasagne structuur.
Ingrediënten:
- Tortilla wraps
- Gehakt
- 1 ui, fijngehakt
- Gezeefde tomaten
- Italiaanse kruiden
- Champignons, in stukjes
- Mais uit blik, uitgelekt
- Kerriepoeder
- Chilisaus
- Zout en peper
- Geraspte kaas
- Mozzarella
- Sambal
Bereidingswijze:
Laat het gehakt rullen in wat olie. Doe het uitje erbij en laat het even meebakken. Voeg vervolgens de gezeefde tomaten en chilisaus toe. Breng op smaak met peper, zout, Italiaanse kruiden, kerriepoeder en sambal. Als laatste doe je de champignons en mais erbij en na een tijdje zet je het vuur uit.
Leg een tortillawrap in een springvorm, doe hierop het gehaktmengsel en daar weer geraspte kaas en wat mozzarella op. Ga zo door tot je alle lagen hebt afgewerkt. Eindig met een laag gehaktsaus en geraspte kaas (had helaas niet veel meer kaas over). Strooi er Italiaanse kruiden op en bak het af in de oven (180 á 200 graden) tot de kaas is gesmolten.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like