Yoghurt walnotencake
Recept voor yoghurt walnotencake.
Ingrediënten:
- 5 eieren
- 1 glas suiker
- 2 vanille suiker
- 1 glas olie
- 1 glas yoghurt
- 1 glas bloem
- 1 glas fijne griesmeel
- 1 glas gemalen walnoot
- 1 bakpoeder
- snufje kaneel
Garnering:
- 3 eetlepel caramel van Bebogeen
- 1 glas gemalen walnoot
Bereidingswijze:
Mix de eieren luchtig. Klop de suiker en vanille suiker ook luchtig mee. Mix de de olie erbij en daarna de yoghurt. Giet nu de griesmeel, bloem en bakpoeder erbij. En als laatste de gemalen walnoot. Gebruik een middelmaat bestilla vorm die bekleed is met bakpapier en bak de cake op 150 graden voor 1 uur lang op hete lucht. Besmeer met karamel van bebogeen (eerst 20 min in de magnetron tot het vloeibaar word) en versier met gemalen walnoot.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like