Zachte panharcha met melk

Zachte panharcha met melk

Recept voor een heerlijk zachte panharcha met melk. Lekker voor ontbijt met een glaasje Marokkaanse thee.

Ingrediënten:

  • 2 glazen grof griesmeel
  • 1/2 glas fijne griesmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 2 glazen melk
  • 1/2 glas olie
  • Snufje zout
  • 1 ei
  • 2 el suiker

Bereidingswijze:
Meng alle ingrediënten goed samen met elkaar. Het moet een soort dikke pap worden, niet te stevig en niet te vloeibaar. Smeer de pan in met olie. Strooi er wat griesmeel op en doe het mengsel in de koekenpan. Bak dit op een laag vuurtje aan beiden kanten tot het een mooi lichtbruin kleurtje heeft.

Veel succes!

Liefs,
Chadia


Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!!

Geef een reactie