Zalmburgers met homemade saus
Zalmburgers met homemade saus gemaakt voor vandaag.
Ingrediënten:
- 2 zalmfilets
- Halve ui
- Koriander
- Paneermeel
- Citroensap (verse!)
- Knoflookpoeder
- Peper en zout
Saus:
- Ongeveer 120 gram crème fraîche
- 3 eetlepels mayonaise
- Halve tl mosterd
- 1 flinke eetlepel bieslook
- 1 flinke eetlepel koriander
- Zout en peper
- Lente-ui (is eventueel er ook lekker bij!)
Bereidingswijze:
Maal de zalm fijn en de ui ook. Meng de zalm samen met de ui, fijngesneden koriander en wat paneermeel. Breng op smaak met peper, zout, knoflookpoeder en een scheutje citroensap. Vorm het mengsel tot burgers. Grill de zalmburgers mooi gaar.
Maak de saus door de crème fraîche eerst te mengen met de mayonaise en mosterd. Voeg de bieslook en koriander toe en breng op smaak met zout en peper.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like