Zalmmoot uit de oven
Een simpel maar heerlijk recept. De zalm is smaakvol van zichzelf dus heeft het niet veel nodig.
Ingrediënten:
- zalmmoten (vers of uit de vriezer)
- olijfolie
- 1 tl zalmkruiden (te koop bij de toko)
- halve citroen
- zwarte peper en zout
- verse rozemarijn (optioneel)
Bereidingswijze:
De zalm is heel erg simpel. Meng in een kommetje een beetje olijfolie, zalmkruiden, citroen (het sap hiervan) en besmeer je elke zalmmoot mee. Kan met een kwastje, ik heb m’n handen gebruikt. Overige van marinade heb ik er voorzichtig overheen gegoten.
Nog beetje zwarte peper en zout overheen uit molentjes, niet zo veel. Stukje verse rozemarijn op leggen en in de oven op 200 graden. Ik durf echt niet te zeggen hoelang, zodra die gaar is.
Serveertip:
Met spinazie
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like