Zalmsalade met aardappelen
Een heerlijke zalmsalade met aardappelen!!
Ingrediënten:
- 2 kilo aardappelen
- 2 blikjes zalm in olie
- 200 gram zalmsnippers
- 1 pakje gerookte zalm
- 1/2 pot kleine augurken (cornichons)
- 300 gram Jumbo garnalen (roze)
- 4 grote wortels
- mayonaise
- room
- ketchup
Bereidingswijze:
Kook de aardappel en pureer deze en laat afkoelen. Kook de wortels beetgaar en laat afkoelen. Mix in de keuken machine de cornichons fijn en daarna de wortels. Doe dit in een kom en voeg daarbij de zalm snippers, zalm uit blik, garnalen en aardappelpuree toe. Maak een roze dressing van een paar eetlepels mayonaise, room en ketchup. Doe hier een snufje zout bij en meng dit door de salade.
Maak een vis vorm en versier met heel dun geschaafde komkommer. Maak van de gerookte zalm de vinnen. Snijd 2 repen rode paprika en maak daar lippen van. Neem een olijfje en maak daar het oog van.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like