Zalmwraps met Boursin en komkommer
Hapjes tijdens de Ramadan kunnen ook gewoon snel en simpel zijn. Eén van de smaakmakers in dit recept is zonder twijfel de Boursin kruidenkaas. De knoflook smaak is wel aanwezig, dus als je dat liever in de Ramadan wilt vermijden dan kun je voor een kruidenkaas/roomkaas zonder knoflook gaan.
Ingrediënten:
- tortillawraps
- 1 pakje Boursin (kruidenkaas)
- 200 gr gerookte zalm
- halve komkommer
Bereidingswijze:
Schil de komkommer en schaaf hem met een kaasschaaf in lange repen. Dep de linten droog met keukenpapier. Verwarm de wraps heel even in een koekenpan of in de oven. Besmeer de wraps met een dikke laag Boursin en beleg deze met de komkommer en zalm.
Rol de wraps netjes en strak op en verpak ze in vershoudfolie. Leg ze in de koelkast tot je ze gaat serveren. Voor het serveren haal je de zalmwraps uit de folie en snijd je ze in plakken.
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like