Zwaardvis spiesjes en gevulde coquillage
Recept voor zwaardvis spiesjes en gevulde coquillage.
Ingrediënten vis koetban:
- 800 gram zwaardvis filet
- 3 teentjes knoflook
- 4 takjes koriander
- 1/2 dessert lepel peper
- 1/2 dessert lepel komijn
- 1 dessert lepel paprika poeder
- 1 dessert lepel zout
- scheutje olijfolie
Ingrediënten coquillage ( 5 stuks):
- 150 gram garnalen
- 150 gram vis filet (ik heb 1 panga filet gebruikt)
- 1 dessert lepel vis kruiden
- zout naar smaak
- 1 teentje knoflook
Ingrediënten saus:
- 300 ml melk
- 20 gram maizena
- beetje viskruiden van Knorr
- zout naar smaak
- snufje knoflookpoeder
Bereidingswijze spiesjes:
Snijd de vis in blokken en marineer dit met bovenstaande ingrediënten en doe ze in saté stokjes en laat ze een paar uur trekken in de koelkast. Grill ze in de pan goud bruin.
Bereidingswijze coquillage:
Bak dit 3 minuten in de koekenpan met een scheutje olie en laat ze in een vergiet uitlekken.
Bereidingswijze saus:
Doe dit alles in een steelpan en kook dit al roerend tot je een dikke pap krijgt. Meng hier de vis mengsel bij en vul daarmee de coquillage. Doe er geraspte kaas over en wat oregano en laat ze op 250 graden in de oven tot de kaas smelt.
Serveer dit met groente naar keuze of een slaatje en stokbrood. Eet smakelijk!!
Misschien vind je dit ook leuk
You might also like